Референции

Тивит – Референции

Репортаж на телевизия BBT от „СТРОЙКО 2000“ – пролет 2009 София, НДК – 25-31.03.09


Иван Георгиев
президент на „Орби Инженеринг“
www.orbi.bg

Завършен проект “Боян Магесник“ кв.Редута, София

Ние сме строителна компания, която изгражда жилищни и обществени сгради на територията на цялата страна. Стремим се с всеки изминал ден да повишаваме качеството, като по този начин удовлетворяваме все по-нарастващите изисквания на нашите клиенти за топъл и уютен дом.

От 2006 г. започнахме да полагаме подовата термоизолационна замазка ТИВИТ, произвеждана от фирма „Ювема“ ЕООД гр. София.

С нея заменихме традиционната земновлажна замазка, като постигнахме два положителни резултата. Термоизолирахме подовете и олекотихме сградите, повишавайки устойчивостта им при земетръс. С термоизолационната подова замазка ТИВИТ се работи лесно и бързо, има много добра адхезия към бетонната плоча и високи якостни качества. С нея се постига и шумоизолационен ефект.

Цената й в сравнение с останалите термоизолационни системи е ниска.

Пожелаваме на производителя фирма „Ювема“ ЕООД да ни радва с все повече нови и качествени продукти. В проектите ни за 2009г. вече е заложено и използването на термоизолационните зидарски блокчета ТИВИТ за изграждане на фасадни и преградни стени. Пожелаваме им успех.


Петър Митев
гр. Бургас, 5ти км. до „Метро“

През есента на 2008г. след много трудности и лишения, най-сетне построихме нашия семеен дом. Още през лятото пред нас изникна въпросът каква термоизолация да използваме. Не желаехме да запечатаме стените си с полистиролни продукти, тъй като сме чували за плесени, които се разпространяват много бързо след това. Искахме като правим нещо за себе си, то да бъде качествено и надеждно, което да създава комфорт в дома ни – той да диша, а не да мухлясва.

В интернет попаднахме на сайта на фирма „Ювема“ЕООД. Свързахме се с тях и веднага изпратиха двама души с мостри от мазилката „ТИВИТ“. Показаха на работниците как се забърква и полага. На тях също им беше интересно, защото сместа беше много лека и се лепеше дори на 5см. дебелина. Нанасяше се по познатия за тях начин. Решението беше взето. „Ювема“ЕООД много бързо ни достави нужния ни материал и след 15-20 дни четириетажният ни дом беше термоизолиран.

С настъпването на зимата и януарските студове разбрахме, че сме взели правилното решение. Стените ни, дори северните, са топли. В тях няма никаква влага, останала от строителството. Къщата ни е топла и уютна и посрещнахме щастливи Новата година.

Искаме да благодарим на екипа на „Ювема“ЕООД и да му пожелаем успехи в разпространението на качествените си продукти!


Зоя Паприкова-Крутилин
Домоуправител
Ул „Мургаш“ N6, София

На улица ‘Мургаш’ N.6 бе реставрирана по проект ‘Красива България’ къщата на ген.Салабашев, по-късно принадлежаща на ген.Паприков, паметник на културата.

В рестабрационните работи учaства фирма Ювема EOOД, като доставчик на термоизолационната мазилка Тивит®.

По този начин се възстановиха оригиналните декоративни елементи и същевременно се постигна топлоизолация на сградата.
Вечe втора година живеем в реставрирана наша къща и ефекта от термоизолационния материал Тивит® e осезаем.

Плюсовете се изразяават в това, чe запазихме вида на фасадата и постигнахме намаляаване на топлоенергията в сравнение с предишните години.
Изразяаваме благодарност и пожелаваме на фирмата успех в разкрасяаването и постигането на икономически ефект в работата с други архитектурни такива обекти.

От живеещите в етажна
собственост на къщата